INDIAAS RESTAURANT HANDI BERGEN OP ZOOM

Recentebeoordeling


4 sterren uit 20 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Indiaas Restaurant Handi Bergen op Zoom. Meer weten? Ontdek meer

14 jul 2024 om 10:51 Weinig . Een klein bakje sla terwijl ik meerdere gerechten had besteld. Verder is alles mierzoet en tot prut gekookte diepvriesgroenten. Bezorger was wel vriendelijk.
4 jul 2024 om 10:18 Prima service. Perfect eten
29 jun 2024 om 20:15 Heel erg lekker vegetarisch gegeten! Mater paneer is een aanrader!
22 jun 2024 om 22:56 All the food taste sweet even the daal. The tandoori come as in a curry sause. The paneer takes like uncooked and sour. This is not for indian or people whi enjoy indian. Disappointed after every order we made.
18 jun 2024 om 20:01 Lekker gerecht met nog wat extra’s erbij. De Tikka Massala was gelukkig niet pittig. Aardige bezorger.
24 mei 2024 om 19:02 De afgesproken afhaaltijd (16:45) werd niet gehonoreerd. Rogan Josh was zoet; erg vreemd en niet lekker. Vindaloo was oké; had pittiger gemogen. Niet voor herhaling vatbaar.
20 mei 2024 om 19:16 Super, zoals gewoonlijk!
19 mei 2024 om 21:52 Heerlijk!!
11 mei 2024 om 23:49 Erg lekker en ook prima hoeveelheid. Kip korma kunnen wij aanbevelen evenals de samosa met lamsgehakt.
10 mei 2024 om 20:35 Geen aanrader.
9 mei 2024 om 20:27 Er miste een bak rijst en de bezorging duurde uiteindelijk meer dan anderhalf uur.
25 apr 2024 om 20:23 Het eten was heerlijk. Helaas kwamen we er tijdens het eten pas achter dat we de verkeerde bestelling hadden ontvangen. ("Ik had toch kip besteld, geen vis?"). Even gemeld bij Handi, maar verder zo gelaten. Het was lekker. :)